文档详情

八年级英语下册Module5CartoonsUnit1It’stimetowatchacartoon第2课时课时作业新版外研版

hao****an
实名认证
店铺
DOCX
23.24KB
约6页
文档ID:153109765
八年级英语下册Module5CartoonsUnit1It’stimetowatchacartoon第2课时课时作业新版外研版_第1页
1/6

Module 5 CartoonsUnit 1 It′s time to watch a cartoon.第二课时Ⅰ.用括号内所给单词的适当形式填空1.How many     (foot) do five frogs have? 2.It′s getting dark and it′s time     (go) home. 3.My younger sister     (see) a film last Saturday morning. 4.Keep     (exercise) and you′ll feel healthier. 5.Maybe you′re right, but I     (not) think so. 6.Lin Tao wants     (be) an English teacher when he grows up. 7.I     (read) the book already, so I know much about it. 8.Why don′t you     (buy) a new pair of glasses? 9.Shanghai is busier and     (modern) than Nanjing. 10.The girl couldn′t help     (cry) when she heard the bad news. Ⅱ.根据句意填入适当的单词,使句子完整、通顺11.What′s that in     sky? 12.If it costs more     $60, I won′t buy it. 13.Linda can′t play the violin,     she can play the piano very well. 14.The problem is really hard     me. 15.Try to guess the meaning     you meet a new word. Ⅲ.句型转换16.Why not watch Tom and Jerry? (改为同义句)         we     Tom and Jerry? 17.It′s time for supper. (改为同义句)                 supper. 18.I think that is a smart idea. (改为否定句)I         that     a smart idea. 19.At school he helps me, and I help him, too. (改为同义句)We help         at school. Ⅳ.用方框中所给词语的适当形式填空。

每词限用一次climb up, good idea, fly through,each other, a lot20.These birds       the forest and across the lake and came to the south in autumn. 21.It′s good of us to help and learn from       . 22.He has lost       , so he can′t lose any more. 23.This kind of animal can       the high mountain. 24.—Tony, shall we search for some information about our school′s history?—      . Ⅴ.完形填空Cartoon films have very few limits(限制).  25  you can draw something, you can make it  26  on the cinema screen. The use of new ideas and modern computer programmes  27  that cartoons are becoming exciting again for people of  28  ages. By 1970, the cinema world had decided that cartoons were  29  for children. But soon  30  that, one or two film-makers had some new ideas. They proved(证明)  31  it was  32  to make films that both grown-ups and children could enjoy. However,  33  cartoon film was successful. The Black Cauldron,  34 , failed, just because it was too  35  for children and too childish for grown-ups. Film-makers  36  from this mistake, and then cartoons became  37  with both children  38  grown-ups. And the film companies began to make much  39 . (   B.If C.Before D.While(   B.stay C.stand D.move(   B.mean C.meant D.means(   B.either C.all D.both(   B.only C.still D.already(   B.in C.for D.before(   B.that C.how D.when(   B.difficult C.sure D.interesting(   every B.not all C.each D.neither of the(   as B.for example C.by the way D.like(   B.popular C.relaxing D.scary(   B.are learnt C.learnt D.are learning(   B.popular C.successful D.bad(   B.or C.but D.nor (   B.characters C.money D.historyⅥ.阅读理解  A river was running happily in the hill, the valley and the field. Soon a huge rock(岩石) stopped it. The river was a little afraid and worried what it could do.The rock said, “Hi, baby! Where are you going?”The river answered, “I′m going to the sea. My mother is waiting for me.”The rock made fun of the river and said, “You′re too young. Go back to the hill at once. You can′t get there. Don′t come back here again!”The river was surprised to hear that and said, “I can only go forwards(向前). There′s no river that goes backwards!”The rock became angry and warned the river, “Don′t speak! If you don′t go back, you will have to change your direction(方向). Don′t want to run over my body!”The river asked helplessly, “Where should I go?”“You can go anywhere you like. Just don′t come close to me!”When they were talking, more and more water came here. Then it began to get out of control(控制). The river ran quickly over the rock and washed the rock strongly. The river said proudly, “A weak man will change his goal and direction. A strong man will only go ahead and nothing can stop him!”(  )40.The river was going to the     . A.field B.valley C.sea D.hill(  )41.The rock wanted the river to     . A.get out of control B.come close to himC.make fun of him D.go back to the hill(  )42.The river ran over the rock     . A.slowly B.softly C.quickly D.carelessly(  )43.After meeting the rock, the river became     at last, not afraid.  A.proud B.helpless C.sorry D.worried (  )44.The passage tells us that we should     when facing difficulties. A.keep away from solving the problem B.become strong and go aheadC.change our dream directly D.give up our dream quicklyⅦ.语法填空阅读下面短文,在空白处填入一个适当的词,或填入括号中所给单词的正确形式。

  Do you like or hate mice?People usually don′t like mice, because they look ugly or seem dirty. Some even eat food and stay at our house. However, one mouse 45.    (be) one of the most famous film stars for so many years in the world. Yes, just as you know, that is the well-known Mickey Mouse. One day a man called Walt Disney was drawing when he 46.    (hear) a strange sound. The sound came from the waste basket. Walt went over and saw a family of mice 47.    (eat) pieces of bread in it. For many nights, they ate and played there. Walt began to like them. Walt liked one little mouse 48.    (well) than any of the other mice. The little mouse gave him 49.     new idea of drawing. He started to draw it. But in the picture, it looked more like a 50.    (fun) man than a mouse. Walt wanted 51.    (make) this little mouse talk in his picture and soon it was able to speak. Later he named it Mickey Mouse. People couldn′t help laughing 52.     they saw the film because they enjoyed seeing it. Soon Mickey Mouse became very popular 53.     both old and young people. Children loved their friend Mickey Mouse because it 54.    (bring) joy and pleasure to them. Perhaps that is why people love Mickey Mouse although they don′t like real mice. 答案Ⅰ.1.feet 2.to go 3.saw4.exercising 5.don′t 6.to be7.have read 8.buy9.more modern 10.cryingⅡ.11.the 12.than 13.but14.for 15.whenⅢ.16.Why don′t; watch 17.It′s time to have 18.don′t think; is 19.each otherⅣ.20.flew through 21.each other22.a lot 23.climb up24.Good ideaⅤ.25.B26.D27.D28.C29.B 30.A31.B32.A33.A34.B35.D36.C37.B38.A39.C Ⅵ.【主旨大意】 本文是一篇记叙文,主要讲述一条河流在流向大海途中遭遇到岩石的阻拦,但最终不畏阻拦奔腾而过。

这说明一个道理:坚强的人只会勇往直前,没有什么能阻挡他40.C 细节理解题根据第三段它所说的“I′m going to the sea. My mother is waiting for me!”可知,它要流向大海,故选C41.D 细节理解题根据第四段的“Go back to the hill at once.”可知选D42.C 细节理解题根据倒数第二段的最后一句“The river ran quickly over the rock”可知选C43.A 细节理解题根据最后一段的“The river said proudly”可知,它应该是变得自豪了,故选A44.B 推理判断题根据最后一句“A strong man will only go ahead and nothing can stop him!(一个强大的人只会勇往直前,没有什么能阻挡他!)”可知,这个故事告诉我们的道理是面对困难时要坚强Ⅶ.45.has been 46.heard 47.eating48.better 49.a 50.funny51.to make 52.when 53.with54.brought 。

下载提示
相关文档
正为您匹配相似的精品文档