Unit 4 Body language综合能力检测 (满分150分,考试时间120分钟)第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题每段对话仅读一遍1.What does the woman want to buy?A.A shirt. B.A dress.C.A hat.2.What is the woman?A.A cook. B.A waitress.C.A manager.3.How does the man go to work?A.By bike. B.By bus.C.By car.4.What does the man suggest the woman do?A.Come for a visit.B.Visit her uncle.C.Have dinner at his place.5.What will the weather in Arizona be like in the coming week?A.Rainy. B.Warm.C.A bit cold.第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。
每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间每段对话或独白读两遍听第6段材料,回答第6、7题6.What does the woman decide to do?A.Keep healthy.B.Lose weight.C.Keep a balanced diet.7.What sport may the woman choose to do at last?A.Weightlifting. B.Tennis.C.Diving.听第7段材料,回答第8、9题8.What may be the reason for the woman to learn English so easily?A.She often talks to English people.B.She speaks two languages already.C.She always does her homework right after class.9.What can we know about the man?A.He doesn't talk to his English teachers.B.There are no native speakers around him.C.He is too shy to speak English.听第8段材料,回答第10至12题。
10.How does the man get the information about the flat?A.From a friend.B.From the paper.C.From the radio ads.11.How many bedrooms does the flat have?A.One. B.Two.C.Three.12.How much is the rent per month?A.$500. B.$550.C.$600.听第9段材料,回答第13至16题13.Where is the woman going?A.America. B.Canada.C.Britain.14.What is the woman worried about when she takes her trip?A.Taking a voyage.B.Taking a train.C.Taking a flight.15.How does the woman prefer to go traveling?A.By train. B.By ship.C.By air.16.What's the probable relationship between the two speakers?A.Husband and wife.B.Teacher and student.C.Friends.听第10段材料,回答第17至20题。
17.What is the talk mainly about?A.An English dictionary.B.A grammar book.C.A magazine.18.When will the sale end?A.On the 5th. B.On the 7th.C.On the 11th.19.Where is the talk given?A.At a company. B.At a school.C.At an exhibition.20.What is the speaker?A.A bookstore owner.B.An English Teacher.C.A bookseller.[听力材料] (Text 1)M:What kind of dress are you looking for?W:Since it's getting warmer,I want something to wear at this time of year.(Text 2)M:I must say,Miss,the food was great and I've never had better service.W:Well,thank you,sir.I'll pass your praise on to the cook and the manager.And thanks for the tip.(Text 3)W:I have to go to Washington this afternoon,but I'm too tired to drive and the bus is so uncomfortable.M:No problem. I'll save you the cost of a taxi by driving you to the train station on my way to work.(Text 4)W:I have been thinking about my uncle a lot these days.M:Why not go over for a visit?(Text 5)W:Good morning.Can I help you?M:Yes,I'd like to know something about the weather in Arizona in the coming week.W:Well, it will be fairly hot and there will be much rain.M:I see. Thanks very much for your help.(Text 6)W:I decided to get fit.So I want to do a sport.But I just don't know which one.M:Well,do you like team sports or individual ones?W:I don't mind really.M:Do you like swimming or diving?W:Neither. I can't swim!M:What about boxing or weightlifting?W:Can you see me doing any of them?M:No,not really.Well,what sports do you like watching then?W:I really enjoyed tennis when I went to Wimbledon last summer.M:So maybe you can try it?(Text 7)M:It's so hard for me to learn English.Why is it so easy for you?W:Maybe it's easier for me because I already speak two languages.M:Well,I always do my homework and go to classes.What else do you think would help?W:Well,you might try reading newspapers.And I always talk to Americans when I get a chance.M:But,how do you meet Americans?I only know other foreign students.W:How about sitting next to an American at lunch,or have you ever thought of asking someone over to your house for dinner?M:Those are good ideas. But I'm a little shy to speak English.W:You won't learn if you don't try and speak.(Text 8)M:Hello,my name's Johnson. I'm calling about the flat advertised in the paper.Can you tell me something about it?W:Yes, it's a onebedroom apartment,with a living room, a kitchen,a bathroom and a balcony.M:Where is it?W:It's on Fifth Street.M:Is it furnished?W:Yes,it is furnished with sofas,a dining table and some chairs.M:How much is the rent?W:It's five hundred dollars per month,including gas,electricity and heat.M:Is there anything like management fee or parking fee?W:The management fee is included in the rent. But parking is fifty dollars a month.M:OK. I will go and have a look at it this afternoon.(Text 9)M:Are you looking forward to your trip to Canada,Susan?W:I can't wait to see Canada,David,but I'm kind of worried.My husband insists on flying.You know,planes make me nervous.M:There's nothing to be frightened of. How many planes fly across the Atlantic every day!W:I have no idea.Hundreds,I suppose.M:And how often do you hear of a crash?Once or twice a year?W:But planes fly so high and fast that once is enough.M:There are more road accidents per day than air deaths per year.Air transport is really safe compared with road transport.W:I still prefer to go by sea.Ships may not travel fast but at least you can relax.M:It's fine if you're a good sailor,but have you ever traveled far in a rough sea?W:No. I've only been in a boat once.I sailed down the River Thames on a sightseeing tour,but in any case I'd rather be seasick than dead.(Text 10)Good afternoon,everyone.Star Books UK is the largest bookstore of health,medicine,education and human life sciences.Many of you must have bought books from it.Now here's a piece of good news from Star Books for you.It has published a new English dictionary recently to help young students study English. And it decided to hold a halfprice sale from Monday,March 7th through Friday here.And I'm sorry to say that it can't be bought in the bookstore at this price,because I'm the direct seller of this company.The newlypublished English dictionary covers all the words and phrases that secondary school students need to know.It also provides clear meaning of the words together with helpful explanations and examples.The price will be cut by fifty percent for these five days. If you want to buy one,you can either tell your teachers or directly buy one in front of the main teaching building.[答案] 1~5 BBCBA 6~10 ABBCB 11~15 AABCB 16~20 CACBC第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。
AA simple gesture can be formed into a child's memory so quickly that it will cause the child to give a false answer to a question accompanied by that gesture.A new finding suggests that parents,social workers,psychologists and lawyers should be careful with their hands as well as their words.Gestures can be as informative as speech,but hand gestures are so common that we rarely notice when we're using them.While the recollection (回忆) of both adults and children is easy to react to suggestion,the memories of children are known to be particularly influenced,said lead researcher Sara Broaders of Northwestern University.Kids are used to looking to adults to tell events for them and can be misled even if not intentionally.Previous research,for example,has shown that detailed questions often cause false answers; when asked,say,“Did you drink juice at the picnic?” the child is likely to say “yes” even if no juice had been available.It's not that the child is lying on purpose.Rather,the detail is quickly formed into his or her memory.To avoid this problem,social workers have long been advised to ask children only open-ended questions,such as “What did you have at the picnic?” But an open-ended question paired with a gesture,briefly meaning a juice box,is treated like a detailed question.That is,children become likely to answer falsely.And it isn't just a few kids:77% of children gave at least one piece of false information when a detail was suggested by an ordinary gesture.Gestures may also become more popular when talking with non-fluent language users,such as little kids,Broaders said,as hand movements can impart meaning of unfamiliar words and phrases.“It certainly seems reasonable that adults would gesture more with children.”In general,Broaders advises parents and other adults to “try to be aware of your hands when questioning a child about an event.Otherwise,you might be getting answers that don't reflect what actually happened.”语篇解读:本文是一篇说明文。
手势语在一定程度上会增加相互间的理解然而,它也有消极作用,即误导对方,尤其是会误导孩子本文探索了其中的原因21.According to the text,gestures________.A.have not any function at allB.are rarely used by peopleC.have certain effect on childrenD.are often used by social workers[解析] 细节理解题文章第一段就已经指出手势语对孩子有影响,而全文都在说明这一观点,故选C[答案] C22.Why are kids easy to be misled by gestures according to Sara Broaders?A.These gestures are very attractive.B.Their memories are affected easily.C.Children are easy to tell lies.D.These gestures are used frequently.[解析] 细节理解题根据第一段第一句和第三段可知,主要原因是孩子的记忆很容易受到外界,例如具体问题或者暗示性手势等的影响,故选B。
[答案] B23.The underlined word “impart” in Paragraph 6 means________.A.separate B.tell apartC.confuse D.pass on[解析] 词义猜测题本段最后一句话说大人对孩子使用更多的手势语是非常有理由的其原因就是前一句话,即手势语能够传达那些不熟悉的单词和短语的含义[答案] D24.What would be the best title for the text?A.Gestures—a Useful Way of EducationB.Gestures Can Mislead ChildrenC.Gestures Mean Adults' DirectionsD.Gestures Affect Children Much[解析] 标题归纳题整篇文章主要介绍了一项研究结果,手势语会对孩子产生误导作用选项D表达太宽泛[答案] BBLooking for a few extra work hours or a new job? Many local businesses are on the lookout for help:just take a look along Divisadero street and you'll notice many “Help Wanted” signs posted in windows.Here are a few of the jobs now hiring in the neighborhood.Clerk at New StarEll LiquorNew Star-Ell Liquor corner store has a “Help Wanted” sign in its window for someone to work a variety of tasks in the store.Stop by and talk to Sameer.Host and Pizza Maker at Little Star PizzaLittle Star Pizza is in need of a host for its Divisadero street location.No experience is necessary,but an excellent attitude is required.The payment is $ 12.25 an hour,plus tips.In addition,the restaurant is also in search for a pizza maker with 1~2 years experience.The job pays $ 15 or more an hour depending on experience,plus tips.For more information on the host position and the pizza maker job,please click here.Front of House and Back of House Positions at 4505 Burgers & BBQIf you're into brisket,burgers,and more,4505 Burgers and BBQ is hiring for three positions.The front of house role includes taking orders,knowing the menu through and through,and ensuring that guests are happy.The salary is competitive,with paid time off after 90 days,and health insurance benefits after 60 days.You can email resumes using the email addresses in each Craigslist ad above.Estimator and Body Technician at Lofrano's Auto Body ShopRight next door to 4505 Burgers & BBQ is an opportunity for those who are good at both math and cars.Lofrano is looking for an estimator with knowledge of the car industry as well as a qualified body technician.Applicants must be legally allowed to work in the USA,have a valid CA driver's license,and pass a drug and background screening.Benefits include 100 percent medical insurance,401K Plan,paid time off and training paid by the shop.Interested individuals can apply online for either position.语篇解读:这是一篇应用文,文章介绍了沿着Divisadero大街可以看到的几则招聘广告。
25.If you want to apply for a host in Little Star Pizza you should________.A.have the ability to perform several tasksB.have gained 1~2 years experienceC.treat the customers friendly and kindlyD.be skilled in managing a pizza shop[解析] 细节理解题依据第三段的内容可知,Little Star Pizza招聘host的条件是可以没有工作经验,但是要有一个极好的态度,故选C项[答案] C26.What do you know about Lofrano's Auto Body Shop?A.The applicant can get a high and attractive salary.B.It provides chances to train a qualified body technician.C.The applicant can get health insurance for 90 days.D.It is in need of an estimator knowing car industry.[解析] 细节理解题。
依据文章的最后一段可知,Lofrano's Auto Body Shop正在招聘一名了解汽车行业的评估师和一名取得执业资格的技术人员,故选D项[答案] D27.Where do the readers probably read the passage?A.In a life magazine.B.In an advertisement.C.On the TV screen.D.On the Internet.[解析] 文章出处题依据第四段的“please click here”可知,这是刊登在某一网站上的信息,因此选D[答案] DCI really love my job because I enjoy working with small children and like the challenges and awards from the job.I also think my work is important.There was a time when I thought I would never have that sort of career.I wasn't an excellent student because I didn't do much schoolwork.In my final term I started thinking what I might do and found I didn't have much to offer.I just accepted that I wasn't the type to have a career.I then found myself a job,looking after two little girls.It wasn't too bad at first.But the problems began to appear when I agreed to live in.I would be there if my boss had to go out for business in the evening.We agreed that if I had to work extra hours one week,she'd give me time off the next.But unfortunately,it turned out differently.I was getting extremely tired and fed up,because I had too many late nights and early mornings with the children.One Sunday,I was in the park with the children,and met Megan who used to go to school with me.I told her about my situation.She suggested that I should do a course and get a qualification (资格证书) if I wanted to work with children.I didn't think I would be accepted because I didn't take many exams in school.She persuaded me to phone the local college and they were really helpful.My experience counted for a lot and I got on a part-time course.I had to leave my job with students,and helped out at a kindergarten.Now I've got a full-time job there.I shall always be thankful to Megan.I wish I had known earlier that one could have a career,even if he/she isn't the top of a class at school.语篇解读:作者在上学的时候成绩不太突出,但是她很喜欢照顾孩子的工作。
由于对自己的第一份工作不太满意,在朋友的劝说下,她重新参加了职业培训,最后找到了自己满意的工作28.What is the author's present job?A.Working part-time in a college.B.Taking care of children for a family.C.Helping children with their schoolwork.D.Looking after children at a kindergarten.[解析] 细节理解题根据第五段第一句的“Now I've got a fulltime job there.”可知,作者得到了在幼儿园工作的机会,因此作者最后的工作是在一家幼儿园里照顾孩子[答案] D29.When staying with the two girls' family,the author________.A.was paid for extra work B.often worked long hoursC.got much help from her boss D.took a day off every other week[解析] 推理判断题。
根据第三段最后一句的“because I had too many late nights and early mornings with the children.”可知,在照顾那两个女孩儿时作者要工作到很晚,并且要起得很早,据此可知作者要工作很长时间[答案] B30.Why did the author leave her first job?A.She found a full-time job.B.She was fed up with children.C.She decided to attend a part-time course.D.She needed a rest after working extra hours.[解析] 细节理解题根据第四段第六句的“My experience counted for a lot and I got on a part-time course.”可知,作者需要参加培训,因此作者离开了第一份工作[答案] C31.What has the author learned from her own experiences?A.Less successful students can still have a career.B.Qualifications are necessary for a career.C.Hard work makes an excellent student.D.One must choose the job she likes.[解析] 推理判断题。
根据最后一段最后一句“I wish I had known earlier that one could have a career,even if he/she isn't the top student of a class at school.”可知,不太成功的学生通过自己的努力也能找到一份工作,故选A[答案] ADGisele Bundchen and Kate Moss are some of the super-models of the fashion world.But there are other models whose faces you've never seen.They work in body parts modelling,a special area of the modelling business.You have probably seen their beautiful hands or feet in advertisements for gloves or shoes.Helmer,a modelling expert,notes that hands,feet and legs are the most requested body parts for both male and female models.However,if you have attractive eyes,hair,lips or teeth,you can have a try,too.On average,body parts models earn $1,000 per day for TV advertisements,and $ 2,000 to $ 5,000 a day for print advertisements.A body parts model with great legs and feet can earn up to $ 75,000 a year,and even more in New York City,which is home to advertising companies.There are top-of-the-line parts models.An example is Ellen Sirot,one of the highest-paid hand and foot models in the US.Sirot said as a hand model,she can earn as much as $10,000 a day.But feet modelling doesn't pay much because there aren't many foot jobs.“It is not enough to have beautiful hands and feet.You have to be able to act with them,” Sirot said.“You need those parts to show feelings to successfully sell a product.”And the fingers and toes must be in excellent condition at any time.Sirot said she wears shoes one size bigger to protect her feet.She never wears high-heeled(高跟的) shoes except when she's modelling.Besides,she moisturizes(使湿润) hands and feet 10 times a day.And she wears cotton gloves when she leaves the house—even when she's sunbathing.语篇解读:本文是一篇说明文。
讲述了模特行业当中的手模、腿模、足模等的工作性质和收入情况,以及她们如何保养自己的身体文章以著名模特Sirot为例,说明特种模特的工作及生活情况32.Body parts modelling is special because________.A.models cannot show their facesB.models may be looked down uponC.models must be beautiful and famousD.models may only show one body part[解析] 推理判断题根据第一段最后一句“You have probably seen their beautiful hands or feet in advertisements for gloves or shoes.”可以推断出,模特市场越来越趋向细分化,以身体某一部分为产品代言,从而出现特种模特,比如唇模、腿模、手模等所以D项“模特可能只展示身体的某一部分”正确[答案] D33.What can we learn from Paragraph 2?A.Beautiful lips are badly needed.B.Models can make much money.C.Female models are more famous.D.Most models live in New York City.[解析] 段落大意题。
根据第二段的主题句“On average,body parts models earn $1,000 per day for TV advertisements,and...”可知本段主要谈论模特的收入情况[答案] B34.To succeed in modelling,Ellen Sirot________.A.washes her hands and feet once an hourB.has to wear high-heeled shoes every dayC.keeps her hands and feet in perfect shapeD.sunbathes to keep her hands and feet beautiful[解析] 细节理解题根据最后一段首句“And the fingers and toes must be in excellent condition at any time.”可知,Sirot进行专业的护理,时刻让自己的手和脚处于良好的保养状态[答案] C35.What does this passage mainly tell us?A.Ellen Sirot,a hand and foot model.B.Super-models of the fashion world.C.How to have beautiful hands and feet.D.Models making money with hands or feet.[解析] 主旨大意题。
纵观全文,文章介绍了特种模特,比如手模、脚模等工作及生活情况所以D项“靠手或脚赚钱的模特”为正确选项[答案] D第二节 (共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项选项中有两项为多余选项You love music and you always do.You want to carry out a music festival designed to attract music fans of all ages.Start by putting together a list of the local bands and artists that you like.You've taken this job because you love music,so use your taste to work for you.If you like some musicians,many of the local residents will also like them.____36____So you need to have many kinds of music.1.Find a great location that has much open space for outdoor festivals.You need to build a stage so the musicians can be seen from distances.____37____Not all towns need such license,but it is a good idea to check before you start building.For an indoor location,you need to find a theatre that is willing to give you enough space.____38____2.Rent sound and engineering equipment the musicians need.____39____The last thing you want is to wait for a band to take it to the stage.You can't expect the musicians to handle these problems because they are playing.3.____40____If you are planning your festival for families,the last thing you want is to see a beer-swilling 。