2020.2021学年辽宁省沈阳市七年级(下)第一次段考英语试卷1. Alice often tells me jokes to make me laugh,but she neverothers.()A. takes care of B. makes fun of C. wakes up D. gives upThe man over there is playingguitar.He is my uncle.()A. aB. anC. theD.(不填)We can help mother to do the houseworkMother's Day.()A. onB.atC. inD.(不填)Bruceto play football.He likes playing football more than other sports.()A. hatesB. forgetsC. triesD. prefersChina joinedin December,2001 .And China started to develop at a higher speed.()A. the Red CrossB. the United NationsC. the World Trade OrganizationD. the World Health OrganizationFrance has something for everyone,why not visit France this year? ()A. andB. soC. orD. buttook nearly 100 years to build this tower.()A. TheyB. ThoseC. ItD. ThatYou had better look after him,or you won't bein the park again.()A. askedB. allowedC. orderedD. agreedI must do my best for my dream.I will never.()A. get downB. give upC. fall asleepD. wake up-I am sorry.I didn't see it.--( )A. Are you blind?B. Please go away now.C. That's all right.D. You needn't apologize.Animals are a very important pail of the world.Oct.4 is Word Animal Day.This is a great day to( 11 )our lovely friends.Animals help keep nature in thc(12)way.For example,bees move pollen (花粉)and seeds among planls.If they don't do this( 13)growing and we would have no food to ea(.【解析】hates讨厌;forgets忘记;tries尝试,尽力;prefers更喜欢。
根据后文"He likes playing football more than other sports."他喜欢踢足球超过其他运动可知布鲁 斯更喜欢踢足球故选:Do布鲁斯更喜欢踢足球他喜欢踢足球超过其他运动辨析动词的含义,结合语境,给出答案5 .【答案】C【解析】the Red Cross 红十字会;the United Nations 联合国;the World Trade Organization世界贸易组织;the World Health Organization世界卫生组织根据句意, 中国于2001年12月加入世贸组织中国开始以更高的速度发展the World Trade Organization意为"世界贸易组织二 故选:Co中国于2001年12月加入世贸组织中国开始以更高的速度发展 熟练掌握各个短语的相关含义以及用法,结合句意得出正确答案6 .【答案】B【解析】and和;so所以;or或者、否则;but但是根据France has something for everyone" 法国有适合每个人的东西“可知,"所以“为什么今年不去法国呢?填so故选:Bo法国有适合每个人的东西,所以为什么今年不去法国呢?连词可以表并列、承接、转折、因果、选择、假设、比较、让步等关系,要结合语境, 选择合适连词用法。
7 .【答案】C【解析】they他们;ihose那些;it它;that那个;句中关键词是took,其结构为it look some time iodo sih.花费多少时间做某事,其中it是形式主语,不定式是真正的主语故选:Co修建这座塔花了将近100年时间第10页,共20页本题考查it作为形式主语的用法,要求学生熟练掌握8 .【答案】B【解析】asked询问,要求;allowed允许;ordered命令;agreed同意根据语境,可知 你最好照顾他,否则你将不会被允许再在这个公园里,因此allowed符合题意故选:B你最好照顾他,否则你将不会被允许再在这个公园里辨析动词的含义,结合语境,给出答案9 .【答案】B【解析】get down趴下;give up放弃;fall asleep睡着;wake up唤醒;根据句意,我必 须为我的梦想尽最大努力,可知我不会放弃故选:B我必须为我的梦想尽最大努力我绝不会放弃牢记动词短语的词义及用法,进行比较分析,选择正确答案10 .【答案】C【解析】Arc you blind你瞎吗;Please go away now现在请离开;That's all right没关系; Youneedntapologize你不需要道歉。
根据前句句意”对不起,我没有看见”可知,要回答 “没关系”,其它选项语意不通,也不符合英语交际习惯故选:Co对不起,我没有看见考查情景对话,要根据所表达的内容,用正确的单词和短语、恰当的句型和准确的时态11 〜25.【答案】C、B、A、A、D、B、A、D、C、A、C、C、D、B、A【解析】(DC考查动词A卖,B忘记,C记得,D买,根据上句Ocl.4 is Word Animal Day.可知这是伟大的一天,记住我们的朋友,故答案是C2) B考查形容词A老的,B正确的,C贵的,D错误的,根据下句Forexample,bees move pollen (花粉)and seeds among plan®可知动物有助于以正确的方式保护自然,故 答案是B3) A考查动词A停止,B继续,C保持,D开始,根据上句For example,bees move pollen (花粉)and seeds among plants.例如,蜜蜂在植物间移动花粉和种子这里应该 是如果它们不这么做,一些东西可能会停止生长,故答案是A4) A考查代词A我们,B我们自己,C他们,D他们自己,根据about our past.和 语境,应该是动物也告诉我们关于我们的过去,动词后面要用宾格形式的屿故答案是Ao(5) D考查名词。
A猫,B狗,C蜜蜂,D猴子,根据上句动物也告诉我们关于我们 的过去,应该是猴子展示了我们人类的进化,故答案是D6) B考杳名词A朋友,B宠物,C父母,D老师,根据We also ke叩animals as我 们也养动物当宠物,故答案是B7) A考查形容词A令人愉快的,B小心的,C有帮助的,D成功的,根据上句我 们也养动物当宠物可知它们让我们心情愉快,故答案是A8)D考查形容词A完美的,B严厉的,C耐心的,D孤独的,根据上文我们也养 动物当宠物它们让我们心情愉快,所以我们不会感觉孤独,故答案是D9) C考查动词A洗,B煮,C喝,D卖,根据He gives it milk to,牛奶,当然是喝, 故答案是C10) A考查形容词A不开心的,B不幸运的,C粗心的,D无助的,根据Itlikesto lick (舔)my face if和语境,应该是我不开心时,它喜欢舔我的脸,故答案是A11) C考查形容词A难的,B白色的,C大的,D重的,根据One is as_as a hand. 应该是像手一样大,故答案是C12) C考查名词A程序,B毛巾,C水,D酒,根据she changed the_for them.应该 是每天为它们换水,故答案是C。
13) D 考查动词A 出现,B 想念,错过,C 爬,D 笑,when they fall on their shells 和答案,应该是我笑了,故答案是D.(14) B考查介词A具有,和,B没有,C像,D不像,根据Wc need animals in our lives, 应该是没有它们,我们也无法生存,故答案是B15) A考查名词A爱,B问候,C耐心,D鼓励,根据上句没有它们,我们也无法 生存,所以这里应该是所以要始终对他们表示尊重和爱故答案是A本文主要介绍动物对人类的好处,设立动物口来表现我们尊重和爱他们第12页,共20页 做完形填空首先要通读全文,了解大意一篇完形填空的文章有许多空格,所以,必须 先通读一至两遍,才能大概了解文章的内容千万不要看一句,做一句其次要逐句分 析,前后一致选择答案时,要考虑整个句子的内容,包括搭配、时态、语法等答案 全部填完后,再通读•遍文章,检查是否通顺流畅了,用词得当,意思正确26〜29.【答案】B、B、D、A【解析】(1) B.推理判断题根据Because my father is a doctor,he has kept working all day and all night during the outbreak(爆发)ofCOVID」9.因为我父亲是一名医生,在新冠疫情期间,他一直整日整夜工作。
可推理出,作者认为父亲工作很努力2) B.推理判断题根据Al ihe beginning (感染),so he had to live in his officc.My grandma stayed with us in our house and she took good care of me.My mom said she was a little worried about my dad's health.一开始,他不得不住在办 公室里我奶奶和我们住在一起,她很照顾我我妈妈说她有点担心我爸爸的健康可 推理出,作者家可能有四个人故选B.(3)D.推理判断题根据Now we live together again.现在我们又居住在一起了可推理 出,现在作者的父亲可能住在家里4) A.标题归纳题通读全文,尤其根据My father's job is dangerous,but he keeps working hard.l think he is a hero.I'm proud of him. 我父亲的工作很危险,但他一直努力工作我认为他是个英雄我为他感到骄傲可知, 文章的最佳标题应是“我父亲是我的英雄"。
故选A短文主要讲述了作者的父亲是一名医生,在抗击2019冠状病毒疾病时日夜工作,以及 家人对工作的支持做题时首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意其次,细读题材,各个击破 掌握全文的大意之后,细细阅读材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原 文中去寻找、捕获有关信息3()〜33.【答案】C、C、B、C【解析】细节理解题1) C.根据第一段It is ihe biggest country in Western Europe.它是西欧最大的国家可知 法国是西欧最大的国家2) C.根据 France is famous for fine art.法国以艺术闻名Transportation in France is also well known.法国的交通也很有名可知法国以交通和艺术闻名3) B.根据 You can see some of their works in (he world's best- known museum,the Louvre in Paris.可知你可以在世界上最著名的博物馆巴黎卢浮宫看到他们的一些作品,故选B4) C.根据 But the country is not perfect.Pick-pocketing (偷窃)happens a lot in Paris. 但这个国家并不完美。
偷窃在巴黎经常发生,可知作者认为这个国家不完美因为有很多 小偷本文主要介绍了法国的艺术、交通和问题阅读全文,理解文章大意,阅读题目后返回原文,在原文中找出与题目对应的内容,选 择符合原文原意的答案,完成后再次阅读并检查34~37.【答案】B、C、D、B[解析](1 )B 细节理解题 o 根据"Owen is a young hippo.Hc lost his family during the Indian Ocean Tsunami .Owen是一只年轻的河马他在印度洋海啸中失去了家人可知,在印度洋海啸期间Owen的父母去世了,故选:B2) C 细节理解题tB^"They eat meals together.They spend hours playing in the pond together.They even sleep side by side at night,他们一起吃饭他们一起在池塘里玩了好几个小时他们甚至在晚上并排睡觉可知,从 短文中我们对Mzee和Owen 了解他们一起吃饭,一起睡觉,故选:C.(3) D 细节理解题根据"Recently people found an unusual dolphin in Japan.lt has an extra pair of fins near its taiLabout the size of human hands.Scientists say its extra fins are a sign that long ago dolphins lived on land and had more than two fins.最近人们在口本发现了一只不同寻常的海豚。
它在尾巴附近有一对额外的鳍,大约有人 类的手那么大科学家说,海豚多余的鳍表明,很久以前海豚生活在陆地上,有两个以 上的鳍可知,科学家认为在日本发现的海豚是很奇怪但很重要,故选:DoB 文章出处题animal world is full of secrets and wonders. A rabbit can be as big as a dog.A hippo can make friends with a tortoise.动物世界充满了秘密和奇迹兔子可以和狗一样大河马可以和乌龟交朋友以及通第14页,共20页读全文可知,我们可以在杂志的人类最好的朋友阅读这篇文章,故选:Bo本文主要讲述了”河马和乌龟、一只奇怪的海豚”两个奇怪的动物故事通读全文,理解文章大意,阅读题忖后返回原文阅读并找出与题目相对应的内容,仔细 核对,选择符合原文原意的答案,完成后再次阅读并检查38 .【答案】【小题I ] A baguette.【小题 2] It goes dry very quickly.【小题3】246.【小题4] No.【小题 5】Butter and garlic.[解析](1)A baguette.细节理解题。
根据 The most popular French bread is a baguette (法 棍面包).可知最受欢迎的法国面包是法棍面包故填A baguette.(2) It goes dry very quickly.细节理解题根据 It goes dry very quickly.可知最受欢迎的 法国面包的坏处是它干得很快故填It goes dry very quickly.(3) 246.细节理解题根据 a country that has 246 kinds of cheese.,个拥有 246 种奶酪的 国家可知法国有246种奶酪故填246.(4) No.推理判断题根据 Cheese comes in different colors,sizes and smells.奶酪有不同 的颜色、大小和气味可知所有的奶酪不是同样的味道应做否定回答,故填No.(5)Buttcr and garlic.细节理解题根据 People like cooking snails with butter and garlic (大 蒜).可知人们喜欢用黄油和大蒜烹饪蜗牛故填Butter and garlic.本文主要介绍了法国的美味食物。
做题时首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意其次,细读题材,各个击破 掌握全文的大意之后,细细阅读材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原 文中去寻找、捕获有关信息39 .【答案】【小题1 ] French【小题2] to drive【小题3】herself【小题4】interest 【小题5】towers【小题6] took【小题7] to bring【解析】(1)French.考杳名词根据句意,一个法国女孩French是形容词,法国的,修饰名词girl故答案为:French„(2) todrive.考查动词根据句意,但詹妮弗宁愿自己开车去prefertodosth.宁愿做某 事,固定搭配故答案为:tdrive3) herself.考查代词根据句意,但詹妮弗宁愿自己开车去by oneself,靠某人自己 故答案为:herselfointerest.考查名词根据句意,他们参观了意大利的许多名胜places of interest,名 胜占迹,固定搭配故答案为:interest4) towers.考查名词根据句意,如罗马的斗兽场,还看到了意大利最美丽的塔之一--比萨斜塔one of +形容词最高级+名词复数形式,最……的……之一,固定搭配。
故 答案为:towers5) look.考查动词根据句意,它(塔)花了将近200年才完成这里叙述的是过去 发生的事情it took/(akes sometime to do sth.花费时间做某事,这里叙述的是过去发生的 事情,所以用took故答案为:look6) to bring.考查动词根据句意,这次意大利之行对詹妮弗来说并不完美,因为她忘 了带相机forget to do sth.忘记要做某事故答案为:to bring文章讲述了一个法国女孩Jennifer,和她父母去意大利渡假语法填空题要根据上下文语境,运川语法和词汇知识,反复推敲以求得解答对于同义 词和近义词的选项,在充分考虑到上下文具体语境下特别注意这些同义词和近义词搭配40 .【答案】【小题1】loo【小题2】clever【小题 3 ] She is a tall girl with glasses.【小题4] but【小题5】Don't第16页,共20页【解析】(1) too; clever.同义词互换,as well表示也,肯定句中用too替换,根据文 中AliceisasmartgirL可知爱丽丝是一个聪明的女孩,其中smart与clever是同义词,都 可表示聪明的,故答案是loo; clever。
2) She is a tall girl with glasses.翻译题,结合句意用•般现在时,a tall girl 一个个子高 的女孩,with glasses 戴眼镜,she 主语,谓语 is,故答案是 She is a tall girl with glassesobut; Don't.填空题,根据She often tells me jokes to make me laugh, (C) she never makes fun of others.前后转折关系,故but但是,结合give up and you'll be successful用否定祈使句,dont+动词原 形,故答案是but; Don'to(3) filled with.同义句互换,be full仁 be filled wilh 充满,故答案是 filled wilh5 )cook; teacher.词义理解题,表示职业的有cook厨师和teacher老师,故答案是cook; teacher o本文主要是三个人分别介绍了自己的奶奶、朋友和老师的一些基本情况这是个综合型阅读题,题目中有英汉互译题、也有问答题,主要考查学生的阅读理解能 力及知识运用能力。
答题时细节理解题可直接根据文中细节得出答案;英汉互译题需要 根据句意及汉英语言各自的语法习惯来翻译41 .【答案】【小题I】with【小题2] but[小题 3 ] There are about six to eight wolves in a group.【小题4] care【小题 5] patience[解析](1) with,but.词义理解题根据划线处 A 句意 They look like big dogs with long legsand a wide head.它们看起来像有长腿和宽头的大狗with有,带有的意思根据划 线处 D 句意 People often think that wolves arc dangerous animals,but this is not true.人们常 常认为狼是危险的动物,但事实并非如此but,但是,表示转折故填with,but2) There are about six to eight wolves in a group.汉译英题组 group;大约 about;六至八 six lo eighi;狼 wolf整句翻译为:There are about six lo eighi wolves in a group.故填 There are about six to eight wolves in a groupocare,patience.句子改写题。
根据划线处 C 的句意 but all the members of the group will help to look after the cubs patiently.但该小组的所有成员都会耐心地帮助照顾幼崽可以 改写为 but all the members of the group will help to take care of the cubs with patience.故填 care,pa(ienceo(4)②.句子理解题根据文中第三段But they also hunt together to try to kill big animals.If they catch and kill a big animal,they ca t as much as they can.但他们也一起打猎,试图杀死大动物如果他们抓住并杀死一只大 动物,他们会尽可能多地吃o结合题干中Then they may not cat for up to two weeks.然后 他们可能会长达两周不吃东西由此可知,该句应该填入位置②5) in forests on open plains,in the snows of the Arctic.细节理解题。
根据文中第一段 They can live in forests on open plains or in (he snows of the Arctic.它们可以生活在开阔平 原的森林中或北极的雪中由此知,wolves栖息的两处地点为in forests on open plains 和 in the snows of the Arctic (> 故填 in forests on open plains,in the snows of the Arctic o 这篇短文主要讲述了狼的生活习性这是个综合型阅读题,题目中有英汉互译题、也有问答题,主要考查学生的阅读理解能 力及知识运用能力答题时细节理解题可直接根据文中细节得出答案;英汉互译题需要 根据句意及汉英语言各自的语法习惯来翻译42 .【答案】【小题I ] having a pet【小题2】weak and wet【小题 3 ] with a towel【小题4】fell asleep【小题5 ] woke up【解析】考查短语:(1)having a pet.句意:我一直梦想着拥有一只宠物,我的梦想实现了根据后文讲述 作者把路边的一只小猫带回家,可知作者拥有一个宠物的梦想实现了,结合所给短语, “have a pet"为“有一只宠物”,about为介词,后跟have的ing形式"having”。
故答案为: having a pet2)weak and wei.句意:因为下雨,她身体虚弱,浑身湿透结合后文because il was raining, 结合所给短语,可知因为下雨,小猫身体虚弱,浑身湿透,”weak and wei”为“身体虚弱, 浑身湿透二故答案为:weak and wet第18页,共20页(3) with a towel.句意:我用毛巾把小猫擦干根据T dried the kitten”,结合所给短语, 可知我用毛巾把小猫擦干,"with a towel“为“用一条毛巾"故答案为:with a towelofell asleep.句意:然后她在沙发上睡着了根据所给短语"fell asleep"和“woke up”, 可知这里指小猫在沙发上睡着了,"fell asleep“为“入睡”,根据前文的gave可知时态为一 般过去时,fell为fall的过去式故答案为:fell asleepo(4) woke up.句意:她醒来时舔了我的手根据前文讲述“小猫在沙发上睡着了”,结合 所给短语,可知她醒来时舔了我的手,“醒来"为“wake up",woke为wake的过去式,根 据前文的gave可知时态为一般过去时。
故答案为:woke up本文讲述了作者把路边的一只身体虚弱,浑身湿透的小猫带回家,为她擦干,给她鱼吃 根据短文大意和语境选择合适的短语,填入空白处,使补全后的短文意思通顺,语法正 确,结构完整43 .【答案】Dear Zora,After reading your blog about your first pet.I felt happy about you and your pel.Now let m e (ell you a story about me and my pet.I have a pet dog.His name is Bobby.My grandma gave him to me as my birthday present last year.(由来)Bobby is very cute.He is black and white with two big eyes.He is a little strong and can run very fast.(外貌特征)He likes playing with balls and chasing after other dogs when they are in the garden.【高分句型一】(兴趣爱好) 1 often take good care of him.He likes bones and I feed him bones once a day.I also take him for a walk in our community when I am free.[高分句型二]My father and I also make a beautiful bed for him.(有趣的事)Bobby is a member of our family.He brings us a lot of happiness and we all like him very much. (感受)Yours,Li Hua【解析】【高分句型一】He likes playing with balls and chasing after other dogs when they arc in the garden.他喜欢玩球和追逐其他在花园里的狗。
like doing sth喜欢做某事高分句型二】I also take him for a walk in our community when I am free.当我有空的时候,我也会带他去Animals can also tcll(14)about our past.Studics on(15)havc shown us human evolution (进化). We also keep animals as(16).They give us support and make us (17).So we don't feel (18).Wu Hao,aged 12, has a white Persian cat (波斯猫)(19)and meat to eat."My cat is my true friend." he said.hkes〔o lick (舔)my face if Fm£20)!" Zhang Yan,at the age of 14, has two tortoises (乌龟)(2Das a hand.Every day,she changed the(22)for them. "I like to watchthem.I(23)when they fall on their shells (壳),"she said.We need animals in our lives and we can't live(24)them.So always show respect and(25)towards them.11.A. sellB. forgetC. rememberD. buy12.A. oldB. rightC. expensiveD. wrong13.A. stopB. continueC. keepD. start14.A. usB. ourselvesC. themD. themselves15.A. catsB. dogsC. beesD. monkeys16.A. friendsB. petsC. parentsD. teachers17.A. cheerfulB. carefulC. helpfulD. successful18.A. perfectB. strictC. patientD. lonely19.A. washB. boilC. drinkD. sell20.A. unhappyB. unluckyC. carcicssD. helpless21.A. hardB. whiteC. bigD. heavy22.A. programmeB. towelC. waterD. wine23.A. appearB. missC. climbD. laugh24.A. withB. withoutC. likeD. unlike25.A. loveB. greetingC. patienceD. encouragementBecause my father is a doctonhe has kept working all day and all night during the outbreak (爆 发)of COVID-19. At the beginning (开始),so he had to live in his office.My grandma stayed with us in our house and she took good care of me.My mom said she was a little worried about my dad's health.But she still supported his work.Now we live together again.Every time my dad comes back home from hospital,he buys vegetables and daily necessities (日 用品).Wc disinfect (消毒),my father is never infected because he is always taking some protective ways carefully.I love him and I love my family.My father's job is dangerous,but he keeps working hard.I think he is a hero.I'm proud of him.I第2页,共20页我们的社区散步。
when引导时间状语从句能够根据提示进行书面表达,能够围绕主题准确使用一定的语法、词汇、短语和句型等, 清楚连贯地表达自己的思想,进而完成写作任务第20页,共20页 believe that with the help of medical workers like my fa(her,China and the world will win this war against COVID-19.Good luck to my motherland and the word.26. What does the author think of his father? A. Patient.B. Hard-working.C. Strict.D. Smart.27. How many people probably are there in the author's family? A. Three.B. Four.C. Five.D. Six.28. Now the author's father probably lives.A. in the officeB. in the hospitalC. anywhereD. at homeWhat can be the best title for the text? A. My Father is My HeroB. The People around UsC. The Outbreak of COVID-19D. My Motherland and the WorldMBONJOUR (hello) !WeIcome to France!It is the biggest country in Western Europe.Paris,the city of ligh(,is its capital.France is famous for fine art.Augustc Rodin (奥古斯特•罗丹)and Claude Monet (克劳德 •莫奈)are great French artists. You can see some of (heir works in the world's best-known museum,you can still feel artistic everywhere.It's easy to meet street artists in the center of the city or you may meet a singer in the subway.Transportation in France is also well known.lt made many advanced (先进的)airplanes,including the A380.lt is the largest passenger airplane in the world.lt can hold about 500 people.A normal plane can hold 100 to 300 people.But the country is not pcrfcct.Pick-pockcting (偷窃)happens a lot in Paris.Thcy steal tourists' money and bags.Many Chinese visitors feel unhappy about it.29. France is the largest country in.A. EuropeB. AsiaC. Western EuropeD. Southern AmericaWhat is France well-known for? A. Fine an and delicious food.B. Pick-pocketing.C. Transportation and fine art.D. Back-packing.30. What can you probably see in France? A. August Rodin.B. The Louvre Museum.C. Claude Monet.D. The Leaning Tower.31. Why does the author think France is not perfect? A. Because there are too many visitors.B. Because there arc too many airplanes.C. Because there are too many thieves.D. Because there are (oo many street artists.NThe animal world is full of secrets and wonders. A rabbit can be as big as a dog.A hippo (河马) can make friends with a tortoise.Do these stories sound unbelievable? Scientists have found they are true.Here are two strange animal stories.The hippo and the tortoiseOwen is a young hippo.He lost his family during the Indian Ocean Tsunami ( 度洋海 啸).Later he was sent to a wildlife park in Kenya by some villagers.There he found Mzee,a 130-year-old tortoise.They became good friends.Al first the tortoise didn't like the hippo.Bul Owen didn't give up.Now they can't live without each other.They eat meals (ogether.They spend hours playing in the pond together.They even sleep side by side at night.Mzee has a round shape and gray colour,so Owen may think he is a hippo too.But in fact Mzec now follows Owen around.He pushes him to go for walks and asks him to play in the water.Sometimes he even stretches (1中展) his neck out so that Owen can give him a lick. A strange dolphinIf you have seen dolphins at the zoo,you'll know that they usually have two fins (鳍).Their fins look like other mammals' arms or front legs.Recently people found an unusual dolphin in Japan.lt has an extra pair of fins near its tail32. During the Indian Ocean Tsunami,.A. Owen lost his wayB. Owen's parents diedC. Owen liked a tortoiseD. Owen went to a parkWhat do we know about Mzec and Owen from the text? A. Mzee thinks Owen is a tortoise.B. Mzee often makes fun of Owen.笫4页,共20页C. They eat.play and sleep together.D. They can live without each other.33. Scientists think that the dolphin found in Japan.A. is not a real mammalB. can live on land nowC. has both arms and legsD. is strange but importantIn which part of a magazine can we probably read this text? A. People and places.B. Man's best friends.C. Natural elements.D. Colorful life.34. Do you think it is excellent to go to France in the coming summer holiday? Maybe you don't know France has different kinds of foods.Let's take a look at some tasty food in France.BreadBread is a very important food in France.People eat it with almost every meal.The most popular French bread is a baguette (,去棍面包).It is long,hard and tastes salty.lt goes dry very quickly.But French people still eat this kind of dry bread.They call it "lost bread"!Cheeseif you are a cheese lovenFrance is your dream place.Former French president (前法国总 统)Charles de Gaulle(夏尔•戴高乐)(统治)a country that has 246 kinds of cheese,CNN reported.Cheese comes in different colors Snails (蜗牛)France is also famous for some strange food.One of them is snails.Frcnch people cat 40, 000 tons of snails every year!People like cooking snails with butter and garlic (大蒜).(1) What is ihe most popular French bread?(2) What is the bad point with the most popular French bread?(3) How many kinds of cheese are there in France?(4) Does all the cheese have (he same smell?(5) What do people like cooking snails with?39.阅读短文,然后用短文括号中所给词的适当形式填空。
Jennifer,a (I) (France ) girl,went on holiday with her parents to Italy.Her parents wanted to go to Italy by train,bul Jennifer preferred (2) (drive) her car to get there by (3)(she) .They visited many places of (4) (interest) in Italy,such as Colosseum in Rome,they saw one of the most beautiful (5) (tower) in Italy — the Leaning Tower of Pisa.The building of the tower began in 1173.It (6) (take) nearly 200 years to complctc.Thc trip to Italy was not perfect for Jennifer becau。