文档详情

2022年高中英语Unit8AdventurePeriodfive课时作业北师大版必修

xue****ang
实名认证
店铺
DOC
34.52KB
约9页
文档ID:159488838
2022年高中英语Unit8AdventurePeriodfive课时作业北师大版必修_第1页
1/9

2022年高中英语Unit8AdventurePeriodfive课时作业北师大版必修Ⅰ.阅读理解AThe Work­Study Program gives you the chance to work part­time on campus.If you need more money to cover all of your education­related costs,you may be eligible for this program.Advantages•Work experience:Last year,more than 1,400 positions were available across all departments.The jobs vary from one department to the next,and in most cases,participants find a position in their chosen field.•Money:During the regular academic year(September to April),you can work part­time and earn $3,200—sometimes more—while you take courses!During the summer time,you work full­time and can earn around $6,000 over 18 weeks.•Easy access:Applying for the program is easy.There is no need for face­to­face interview.All the forms you need are online;just fill in the forms and email us;we accept no letter or phone application!Did you know?At the University of Ottawa,it is not essential to receive government assistance to qualify for our Work­Study Program.You simply need to demonstrate(证明) financial need.You could have one of these great Work­Study jobs:•Student ambassador•puting and network technician•Marketing assistant•Sports team manager•Researcher/translator•WriterAnd more!The Admission Section receives and evaluates applications to undergraduate programs,in addition to answering applicants’questions.Phone:613­562­5315Toll­free:1­877­868­8292(#5315)Financial Aid & Awards Service Section:Phone:613­562­5734Toll­free phone:1­877­868­8292Regular Office Hours:Monday to FridaySeptember to May:9 a.m. to 4:30 p.m.June to August:9 a.m. to 3:30 p.m.1.What does the underlined word “eligible” in Paragraph 1 probably mean?A.Skilled. B.Helpful.C.Qualified. D.Familiar.答案 C解析 词义猜测题。

根据Did you know?中的“...to qualify for our Work­Study Programme.You simply need to demonstrate(证明) financial need.”可推测,只要你能证明自己需要资金来支付自己的教育费用,就有资格参加勤工俭学项目,eligible意为“有资格的”,C项与之相符2.To earn most each month,you may choose to work .A.from April to SeptemberB.from May to AugustC.during the daytimeD.during most of the weekends答案 B解析 细节理解题根据Money中的信息“During the regular academic year(September to April),you can work part­time and earn $3,200...During the summer time,you work full­time and can earn around $6,000 over 18 weeks.”可知从五月到八月挣得最多。

3.To be admitted by the program,you need to .A.get some government assistance firstB.explain your financial need firstC.perform well in your studiesD.have much working experience答案 B解析 细节理解题根据Did you know?中的信息“You simply need to demonstrate(证明) financial need.”可知参加这一项目只需证明自己有经济上的需要4.If you want to get more information about working positions,you should .A.phone 613­562­5315B.phone 613­562­5734C.phone at any timeD.ask every department about them答案 A解析 细节理解题根据The Admission Section中的信息可知答案为A项。

BLinda Evans was my best friend—like the sister I never had.We did everything together:piano lessons,movies,swimming,horseback riding.When I was 13,my family moved away.Linda and I kept in touch through letters,and we saw each other on special times—like my wedding and Linda’s.Soon we were busy with children and moving to new homes,and we wrote less often.One day a card that I sent came back,stamped “Address Unknown”.I had no idea about how to find Linda.Over the years,I missed Linda very much.I wanted to share happiness of my children and then grandchildren.And I needed to share my sadness when my brother and then mother died.There was an empty place in my heart that only a friend like Linda could fill.One day,I was reading a newspaper when I noticed a photo of a young woman who looked very much like Linda and whose last name was Wagman—Linda’s married name.“There must be thousands of Wagmans.”I thought,but I still wrote to her.She called as soon as she got my letter.“Mrs.Tobin!”she said excitedly,“Linda Evans Wagman is my mother.”Minutes later I heard a voice that I recognized at once,even after 40 years.We laughed and cried and caught up on each other’s lives.Now the empty place in my heart is filled.And there’s one thing that Linda and I know for sure:We won’t lose each other again!5.The writer went to piano lessons with Linda Evans .A.at the age of 13B.before she got marriedC.after they moved to new homesD.before the writer’s family moved away答案 D解析 细节理解题。

根据开始的时候作者与Linda总是一起去上钢琴课、看电影、游泳、骑马等,但后来在作者13岁的时候,作者一家搬走了,两人只能通过书信联系6.They didn’t often write to each other because they .A.got marriedB.had little time to do soC.didn’t like writing lettersD.could see each other on special time答案 B解析 细节理解题根据文章第二段第三句“Soon we were busy with children and moving to new homes,and we wrote less often.”可知,她们之所以没经常写信,是因为她们要忙于照顾孩子,又要搬新家,也就是说,她们没有时间写信7.There was an empty place in the writer’s heart because she .A.was in troubleB.didn’t know Linda’s addressC.received the card that she sentD.didn’t have a friend like Linda to share her happiness and sadness答案 D解析 细节理解题。

根据第三段内容可知作者没有像琳达这样的朋友来分享她的快乐和悲伤,故选D8.The writer was happy when she .A.read the newspaperB.heard Linda’s voice on the phoneC.met a young woman who looked a lot like LindaD.wrote to the woman whose last name was Wagman答案 B解析 细节理解题真正让作者感到高兴的是当她在上听到老朋友Linda的声音的时候而读到报纸的时候和写信的时候都还只是在猜测,那时还谈不上高兴Ⅱ.完形填空A wave of recent research has pointed to the risks of over praising a child.And it seems that how to draw a line between too little and too much praise has bee a high­pressure 1 for parents.Self­esteem(自尊) serves as a kind of tool to measure how much children feel valued and accepted by 2 .This sensitivity to others’ 3 develops because of humans’ need for social acceptance,which is considered to be 4 to survival.As early as age 8,children’s self­esteem tends to rise and fall in response to feedbacks about 5 peers see them as likable or attractive. 6 ,it can also be beneficial for kids to feel bad about themselves occasionally,if they behave in selfish,mean or hurtful ways that might 7 their ability to maintain relationships or hold a job in the future.In the past,many parents and educators believed that high self­esteem 8 happiness and success,and kids could gain self­esteem simply by getting 9 and awards from their parents,teachers and people around.But recently researchers have found self­esteem doesn’t 10 these desired results.Instead,if parents praise their kids 11 ,their self­esteem bees focused on being very smart,being the best and being perfect.Building too much self­esteem of the children cannot go as planned,making them feel 12 later on when they hit setbacks(挫折).According to some experts,it can actually be good for kids to have 13 self­esteem,at least once in a while.And praise can be 14 if it disregards the world outside the home.Children who have a 15 understanding of how they are seen by others tend to get recovered more readily 16 disappointment,depression or the like.The best path is a 17 road,helping children develop a positive but 18 view of themselves in relation to others by praising them for the 19 they invest and behavior they are able to sustain,like “It’s 20 that you’re working so hard on your homework.”1.A.balancing B.crashingC.forcing D.embarrassing答案 A解析 如何在表扬得太少与太多之间画一条线,使二者之间达到平衡,这对父母来说已经成为一件压力很大的事情,此处用balancing表示“平衡”。

2.A.themselves B.parentsC.others D.teachers答案 C解析 自尊是一种衡量孩子感觉到被其他人重视和尊重的程度的工具此处用others表示没有具体所指的“其他人”3.A.views B.enviesC.favors D.blames答案 A解析 这里用views表示“观点,看法”,指前面提到的“...how much children feel valued and accepted by .”即别人对孩子的看法4.A.irrelevant B.similarC.important D.sensitive答案 C解析 社会认同感对生存来说很重要,因此选C5.A.when B.whetherC.how D.where答案 B解析 孩子的自尊心会随着同龄人对他们是否可爱或者有吸引力的反馈意见而上下波动因此用whether引导这个宾语从句6.A.Indeed B.OtherwiseC.Therefore D.However答案 D解析 上文说孩子会很重视同龄人对他们的反馈意见,下文接着说孩子偶尔觉得自己做不好,这样可能对孩子有好处,因此这里表示转折关系,用however表示“但是,然而”。

7.A.improve B.damageC.change D.develop答案 B解析 孩子们偶尔会有自私、吝啬或者伤害他人的表现,这样的表现对他们维持良好的关系或者是找到一份工作的能力有不好的影响因此选B8.A.promised B.delayedC.purchased D.ruined答案 A解析 以前,许多父母和教育者认为,自尊心强就有希望获得快乐和成功此处用promise表示“给人以……指望,有……可能”9.A.support B.helpC.challenge D.praise答案 D解析 父母、老师和身边的其他人给孩子表扬和奖赏,他们就能很容易获得自尊心下文中的“...if parents praise their kids...”也是提示10.A.settle down B.work outC.give away D.bring about答案 D解析 最近研究人员发现自尊不能带来那些他们渴望的结果与本段的第一句呼应,这里用bring about表示“带来”11.A.rarely B.carefullyC.constantly D.casually答案 C解析 如果这样的话,孩子就会关注“变得非常聪明、变得最好和变得完美”。

因此这里说的是父母一直表扬孩子会产生的结果,用constantly表示“一直,重复不断地”12.A.worse B.strongerC.better D.madder答案 A解析 建立太多的自尊不能起到预期的作用,随后孩子们一旦遇到挫折,就会感觉更糟糕(worse)因此选A13.A.high B.muchC.low D.little答案 C解析 联系上一段最后一句“Building too much self­esteem...”可知,此处应用lowlow self­esteem相当于not much self­esteem14.A.powerful B.harmfulC.grateful D.stressful答案 B解析 如果忽视外面的世界,那么这样的表扬应该是有害的(harmful)因此选B15.A.practical B.limitedC.basic D.perfect答案 A解析 孩子应该实际地了解别人对自己的看法practical表示“实际的”,符合句意16.A.with B.toC.about D.from答案 D解析 与前面的get recovered呼应,应选D表示“从失望、沮丧或与之相似的状态中恢复过来”。

17.A.straight B.smoothC.middle D.rough答案 C解析 最好的办法是表扬不要太多,也不要太少,走“中间路线”因此选C18.A.general B.realisticC.different D.negative答案 B解析 培养孩子对自己的乐观的、实事求是的(realistic)看法因此选B19.A.talent B.timeC.money D.effort答案 D解析 从四个选项和语境看,这里表示孩子在日常生活中投入的努力(effort),因此选D20.A.necessary B.awesomeC.worthless D.awful答案 B解析 这里是在表扬孩子的努力,因此选B,意为“令人赞叹的”Ⅲ.微写作写作素材1.去沙漠冒险是我的志向之一2.要做到这一点,需要进行严格的训练,充分的准备,需要具有坚强的毅力和耐心3.在沙漠中有可能存活不下来4.有失去生命的危险提示:黑体部分用本单元词汇表达连句成篇(将以上句子连成一篇50词左右的英语短文)Going to the desert for adventure is one of my ambitions.To do this,you are required to have rigorous training,adequate preparation,what’s more,you need to have strong willpower and patience.Otherwise,you may not survive in the desert,or even run the risk of losing your life.。

下载提示
相关文档
正为您匹配相似的精品文档