文档详情

20212022学年新教材高中英语Unit3FASCINATINGPARKSSectionBLearningAboutLanguage课后篇巩固提升含解析新人教版选择性必修第一册

zh****u6
实名认证
店铺
DOCX
25.73KB
约5页
文档ID:154927607
20212022学年新教材高中英语Unit3FASCINATINGPARKSSectionBLearningAboutLanguage课后篇巩固提升含解析新人教版选择性必修第一册_第1页
1/5

Unit3FASCINATINGPARKSSectionB LearningAboutLanguage课后篇巩固提升必备知识基础练Ⅰ.单词拼写1.Plastic bags are      (禁止) in some cities in California,including Los Angeles. 答案prohibited2.Having no children of their own,they decided to a      an orphan. 答案adopt3.He moved to England in 1980 where,among other things,he worked as a      (记者). 答案journalist4.Omar soon picks up the      (茶壶),offers me a second cup,and asks me his usual question. 答案teapot5.She      (贴标签) all the boxes of the books carefully. 答案labelled6.If you have a cold,you should cover your nose when you s     . 答案sneeze7.Philip said he found his teaching job very interesting and      (值得做的). 答案rewardingⅡ.短语填空far from,from a distance,result in,as well as,be home to,fit in1.He’s never done this type of work before; I’m not sure how he’ll         with the other employees. 答案fit in2.The earthquake has         many thousands of deaths. 答案resulted in3.         helping the situation,you’ve just made it worse. 答案Far from4.Jamaica          over two million people. 答案is home to5.He looks like one of my friends        . 答案from a distance6.She is a talented musician          being a photographer. 答案as well asⅢ.语法专练用所给词的适当形式填空。

1.There is no      (say) what will happen to him. 答案saying2.      (fish) is his favourite hobby,and collecting coins also gives him great pleasure. 答案Fishing3.      (climb) mountains on such a clear day is a good way to relax. 答案Climbing4.Mary’s      (marry) such an old man made us all surprised. 答案marrying5.It is worth      (remember) that children tend to copy their parents in this matter. 答案remembering6.In my opinion,it is a waste of time      (persuade) such a person to join us in the activity. 答案persuading7.As the saying goes,“It is no use      (cry) over spilt milk.” 答案cryingⅣ.一句多译1.我们的新学校是旧学校的四倍大。

Our new school is four times               the old one. Our new school is four times          the old one. 答案as large as;larger than2.我无论何时到他家,我都看到他在房间里学习             to his home,I find him studying in his room.              I go to his home,I find him studying in his room. 答案Whenever I go;No matter when3.这个箱子太重了,我搬不动The box is           for me to carry. The box is                I can’t carry it. 答案too heavy;so heavy that4.人们认为事故是由于驾驶员的粗心引起的        the accident resulted from the driver’s carelessness.                   the accident resulted from the driver’s carelessness. 答案People thought;It was thought that5.住在那里的人们仍然遵循他们的生活方式。

People          still observe their way of life. People                    still observe their way of life. 答案living there;who are living there关键能力提升练Ⅴ.阅读理解主题语境:人与社会 社会服务与人际沟通(2020全国Ⅰ卷)TrainInformationAll customers travelling on TransLink services must be in possession of a valid ticket before boarding.For ticket information,please ask at your local station or call 13 12 30.While Queensland Rail makes every effort to ensure trains run as scheduled,there can be no guarantee of connections between trains or between train services and bus services.Lostproperty(失物招领)Call Lost Property on 13 16 17 during business hours for items lost on Queensland Rail services.The lost property office is open Monday to Friday 7:30am to 5:00pm and is located(位于) at Roma Street station.PublicholidaysOn public holidays,generally a Sunday timetable operates.On certain major event days,i.e.Australia Day,Anzac Day,sporting and cultural days,special additional services may operate.Christmas Day services operate to a Christmas Day timetable.Before travel please visit .au or call TransLink on 13 12 30 anytime.CustomersusingmobilitydevicesMany stations have wheelchair access from the car park or entrance to the station platforms.For assistance,please call Queensland Rail on 13 16 17.Guardiantrains (outbound)DepartOriginDestinationArrive6:42 pmAltandiVarsity Lakes7:37 pm7:29 pmCentralVarsity Lakes8:52 pm8:57 pmFortitude ValleyVarsity Lakes9:52 pm11:02 pmRoma StreetVarsity Lakes12:22 am【语篇解读】本文是一篇应用文。

文章介绍了车票、失物招领、公共假日、残疾人辅助及车次等火车服务的相关信息                1.What would you do to get ticket information?A.Call 13 16 17.B.Visit .au.C.Ask at the local station.D.Check the train schedule.答案C解析细节理解题由文章第一段“Forticketinformation,pleaseaskatyourlocalstationorcall131230.”可知,如果想查寻火车票相关信息,可咨询当地车站或打131230查询故选C项2.At which station can you find the lost property office?A.Altandi. B.Roma Street.C.Varsity Lakes. D.Fortitude Valley.答案B解析细节理解题由文章“Lostproperty”部分“ThelostpropertyofficeisopenMondaytoFriday7:30amto5:00pmandislocatedatRomaStreetstation.”可知,失物招领处位于RomaStreet车站。

故选B项3.Which train would you take if you go from Central to Varsity Lakes?A.6:42 pm. B.7:29 pm.C.8:57 pm. D.11:02 pm.答案B解析细节理解题由文章“Guardiantrains(outbound)”部分可知,从Central到VarsityLakes要乘坐晚上7:29的火车故选B项Ⅵ.七选五主题语境:人与自我 生活与学习Have you ever wondered what you can do visiting Disney in Florida?There are two activity possibilities associated with Disney in Florida. 1 ,and the other is Disney Cruise Line,docked in Cape Canaveral on the Atlantic Coast.This article provides some ideas to help you out. Choose when you want to go.Disney recommends going during the spring and fall.The best times to go to Walt Disney World are:Mid-November through mid-December (except the week of Thanksgiving).The weather is usually cool but pleasant,the Christmas decorations are up,special events are running,and the attendance is usually moderate.Expect crowds on Saturdays,especially at the Magic Kingdom. 2 ,but this doesn’t necessarily translate into huge crowds during early December. Second week of January through mid-February.It’s cool at this time of year. 3 .However,some rides will be closed at this time of year.The first week of January can be busy due to extended holiday vacations and the Walt Disney World Marathon.Avoid any holiday weekends. First three weeks of May. 4 .Crowds and hotel prices are suitable.Memorial Day weekend will be more crowded,but often not as bad as you might expect.  5 .It will be extremely hot,and this is peak hurricane season.Plan on taking afternoons off and visiting water parks.Crowds are low.Off-site hotels usually have their rock-bottom deals during this period,and Disney has offered “free dining” packages in this time frame each year since 2005. A.One is Walt Disney World in OrlandoB.So many tourists go there to enjoy themselvesC.The weather is warm in MayD.Disney’s resorts typically fill up early for all of DecemberE.Make a decision on what you want when visiting Florida DisneyF.This is one of the least busy times of year and hotel prices are lowerG.Late August and entire month of September (even Labour Day weekend)答案与解析【语篇解读】本文是一篇说明文。

你是否想知道你在佛罗里达迪士尼乐园能做什么吗?你知道什么时间去参观最合适吗?本文给出了一些建议1.A 根据下文的“andtheotherisDisneyCruiseLine,...”可知,A项可以和下文构成one...,theother...结构2.D 根据下文的“butthisdoesn’tnecessarilytranslateintohugecrowdsduringearlyDecember”可知,D项中的December和下文构成同词复现,而且语意一致3.F 根据下文的“However,somerideswillbeclosedatthistimeofyear.”可知,这个时间去参观的人要少,因为一些骑乘项目关闭了,所以选F项4.C 根据前面的“FirstthreeweeksofMay.”可知,下文提到的应该是这个时节的天气,所以选C项,与上文的“It’scoolatthistimeofyear.”相呼应5.G 根据下文的“Itwillbeextremelyhot,andthisispeakhurricaneseason.”可知,上文应该提到的是最热的季节,选项G符合语境。

下载提示
相关文档
正为您匹配相似的精品文档